Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες ιδιαιτεραμαθηματα.gr

TeacherFinder.gr

Είστε Καθηγητής;

Προκειμένου να αυξήσουμε το δυναμικό μας, αναζητάμε κάθε χρόνο νέους συνεργάτες για να εργαστούν ως καθηγητές στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, διαβάστε προσεκτικά του όρους συνεργασίας.

Όροι Συνεργασίας

Για να ενταχθείτε και εσείς στο δυναμικό της ιστοσελίδας μας

1. Απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση για την ένταξή σας στο δυναμικό του ιδιαιτεραμαθηματα.gr είναι να διατηρείτε online προφίλ στην συνεργαζόμενη με την ιστοσελίδα μας πλατφόρμα εύρεσης καθηγητών Teacherfinder.gr.

2. Όταν κάποιος μαθητής εκδηλώσει ενδιαφέρον για ιδιαίτερα μαθήματα που αφορούν το γνωστικό σας αντικείμενο, o εκπρόσωπός μας, σας στέλνει email ή sms με όλες τις πληροφορίες του ενδιαφερόμενου, κι εσείς έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε απευθείας μαζί του.

3. Δεν πληρώνετε το ιδιαιτεραμαθηματα.gr εφόσον συμφωνήσετε και ξεκινήσετε μαθήματα με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία μας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

4. Δεν ελέγχουμε την οικονομική συμφωνία που πραγματοποιείτε με τον ενδιαφερόμενο μαθητή ή τον κηδεμόνα του μαθητή. Η νομιμότητα των συναλλαγών σας με τον κηδεμόνα του μαθητή (έκδοση αποδείξεων ή εργόσημων προς αυτόν) είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

5. Παραμένετε ως συνεργάτης του ιδιαιτεραμαθηματα.gr για το χρονικό διάστημα που είναι ενεργό το online προφίλ που έχετε καταχωρήσει στο Teacherfinder.gr. Σε περίπτωση διαγραφής του προφίλ σας από το Teacherfinder.gr (π.χ. λήξη συνδρομής και μη ανανέωση αυτής), τότε αυτόματα διαγράφεστε και από τη βάση δεδομένων του ιδιαιτεραμαθηματα.gr.

Επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας εντελώς Δωρεάν μαζί με την εγγραφή σας στο TeacherFinder!

TeacherFinder.gr